Αεροπορικά εισιτήρια με Olympic Air από 29Euro!

8000 θέσεις σε προσφορά για πτήσεις από Ιωάννινα και Καβάλα προς Αθήνα απο 29Euro.

Προλάβετε την προσφορά της Olympic Air και κλείστε αεροπορικά εισιτήρια απο Ιωάννινα και Καβάλα προς Αθήνα από 29Euro.

Απο Αθήνα προς Ιωάννινα και Καβάλα απο 46Euro.,

Η προσφορά ισχύει για αγορά εισιτηρίου έως 30 Μαρτίου 2016.

Η περίοδος ταξιδίου που ισχύει η προσφορά είναι για πτήσεις απο 04 Απριλίου έως 29 Οκτωβρίου 2016.

Προλάβετε την προσφορά της Olympic Air και κρατήστε αεροπορικά εισιτήρια εύκολα και απλά απο εδώ.

Διαβάστε περισσότερα

Αεροπορικά Εισιτήρια με Olympic Air απο 32€

Η Olympic air προσφέρει 20000 για 4 Ελληνικά νησιά.
Μυτιλήνη, Σάμος, Κώς και Χίος προς Αθήνα 32€ | από Αθήνα 49€

Η προσφορά ισχύει για αγορά εισιτηρίου μέχρι 22 Μαρτίου.
Περίοδος ταξιδιού: από 27 Μαρτίου έως 29 Οκτωβρίου 2016.

Αεροπορικά εισιτήρια με Olympic Air στις καλύτερες τιμές πάντα απο εδώ

Διαβάστε περισσότερα

Αεροπορικά εισιτήρια Aegean Airlines με έκπτωση 30%

Προσφορά της Aegean Αirlines για αεροπορικά εισιτήρια εξωτερικού με έκπτωση 30% σε 111 προορισμούς για πτήσεις απο Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις απ ευθείας πτήσεις με Aegean Airlines από Ελλάδα και Κύπρο.

Η αγορά στα αεροπορικά εισιτήρια θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο έως και 18 Μαρτίου 2016, για πτήσεις από 11/04/2016 έως και 29/10/2016.

Έκπτωση 20% με την Aegean airlines εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις για την περίοδο 11/04/2014 - 23/06/2016.

Έκπτωση 30% με την Aegean airlines εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 12/09/2016 - 29/10/2016.

Εξαιρείτε της προσφοράς η περίοδος από 24/06/2016 – 11/09/2016.

Εδώ μπορείτε να πραγματοιήσετε την κράτηση σας για αεροπορικά εισιτήρια με Aegean Airlines πάντα στις καλύτερες τιμές.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα

80.000 διαθέσιμες θέσεις σε πτήσεις Εσωτερικού από την Aegean Airlines για πτήσεις από και προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο, Μύκονο και Σαντορίνη.  Αν θέλετε να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τις διακοπές του καλοκαιριού ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή να αγοράσετε τα αεροπορικά σας εισιτήρια.  Η προσφορά για πτήσεις εσωτερικού ισχύει για αγορά αεροπορικών εισιτηρίων μέχρι 02 Μαρτίου 2016. 

 
Η προσφορά της Aegean Airlinesισχύει σε όλες τις απ ευθείας πτήσεις προς και από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη Ηράκλειο, Μύκονο, Ρόδο και Σαντορίνη.  Ισχύει για ναύλους Golight. Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 02/03/2016 για πτήσεις που εκτελούνται με την Aegean Air από 27/03/2016 έως 29/10/2016.  Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 29 ευρώ για πτήσεις προς την Αθήνα και από 46 ευρώ για πτήσεις από την Αθήνα στην κατηγορία Golight. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.  Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται παραδοτέα αποσκευή. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg.

Η μηχανή αναζήτησης του www.αεροπορικαεισιτηρια.gr σας δίνει την δυνατότητα να αναζητήσετε δωρεάν τις φθηνότερες πτήσεις και να κλείσετε τα αεροπορικά σας εισιτήρια στην καλύτερη τιμή.

Διαβάστε περισσότερα

Αεροπορικά εισιτήρια Ηράκλειο απο 19Euro

Προσφορά της Aegean Airlines για το Ηράκλειο Κρήτης με εισιτήρια απο 19Euro.

ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ: ΑΠΟ 19€   |   ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ: ΑΠΟ 35€

Αγορά εισιτηρίων έως 21 Φεβρουαρίου 2016
Περίοδος ταξιδίου 01 Μαρτίου έως 30 Ιουνίου 2016

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και όλες οι προσφορές της Aegean Airlines

Διαβάστε περισσότερα

Ryanair 15% Έκτπωση σε όλα τα δρομολόγια Εξωτερικού και Εσωτερικού

Η προσφορά ισχύει σε όλα τα δρομολόγια της Ryanair.
από/προς:

 • Ελλάδα
 • Βέλγιο
 • Γερμανία
 • Ηνωμένο Βασίλειο
 • Πολωνία

Αγορά εισιτηρίων έως 14 Φεβρουαρίου 2016
Περίοδος ταξιδίου 05 Απριλίου έως 25 Μαΐου 2016

Φθηνά Αεροπορικά εισιτήρια με την Ryanair μόνο εδώ

Διαβάστε περισσότερα

6.000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΟ 19€ !
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΡΟΔΟΣ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ από/προς ΑΘΗΝΑ

Η Aegean Airlines προσφέρει 6000 αεροπορικά εισιτήρια για τα Σαββατοκύριακά μας.

Αγοράστε νωρίς φθηνά αεροπορικά εισιτήρια:

 • Θεσσαλονίκη - Αθήνα 19,00 €
 • Ρόδος - Αθήνα 19,00 €
 • Σαντορίνη - Αθήνα 19,00 €
 • Αθήνα - Θεσσαλονίκη 35,00 €
 • Αθήνα - Ρόδος 35,00 €
 • Αθήνα - Σαντορίνη 35,00 €

Πτήσεις από Παρακευή έως Δευτέρα από 5/2 – 7/3, 18/3 – 21/3

*Οι τιμές είναι για απλή μετάβαση και περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίου και χρέωση υπηρεσιών.

Διαβάστε περισσότερα

Πετάμε Ελλάδα και με Olympic Air!!!

Η Olympic Air διευρύνει το δίκτυό της σε όλη την Ελλάδα. Με βάση στα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας φθηνές πτήσεις για Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κως, Λήμνος, Μυτιλήνη, Ρόδο, Σάμος, Χανιά και Χίο.

Η Olympic Air διαθέτει 4 αεροσκάφη τύπου Bombardier Dash-100, 37 θέσεων, τα οποία εκτελούν δρομολόγια σε αεροδρόμια εσωτερικού, που διαθέτουν μικρού μήκους αεροδιάδρομο όπως αυτά της Μήλου, της Πάρου, της Νάξου και του Καστελόριζου. Επίσης διαθέτει 10 αεροσκάφη τύπου Dash 8-400, χωρητικότητας 78 ατόμων. Με αυτά τα αεροσκάφη εξυπηρετεί όλα τα υπόλοιπα αεροδρόμια στις πτήσεις εσωτερικού.

Αγοράστε νωρίς για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Διαβάστε περισσότερα

H Qatar Airways προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια οικονομικά σε 150 προορισμούς του δικτύου της με αναχώρηση από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 2 ημέρες για να αγοράσετε τα αεροπορικό σας εισιτήριο καθώς η προσφορά με την ονομασία Travel Festival λήγει στις 17 Ιανουαρίου 2016. Δημοφιλείς προορισμούς σε Ασία, Αφρική, Κίνα και Αυστραλία καλύπτει το δίκτυο της Qatar Airways με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο της Ντόχα στο Κατάρ.

Προγραμματίστε νωρίς και αγοράστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια μιας και η προσφορά ισχύει για ταξίδια από 19 Ιανουαρίου μέχρι και 15 Δεκεμβρίου 2016

Διαβάστε περισσότερα

Η Ryanair προσφέρει 20% έκπτωση σε επιλεγμένους προορισμούς του δικτύου της σε πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού. Η προσφορά ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Ιανουάριο του 2016 καθώς η περίοδος ταξιδιού είναι από 12/01 έως 03/02/2016.  Στο εσωτερικό η Ryanair πραγματοποιεί πτήσεις από / προς Αθήνα Σαντορίνη, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Χανιά, Μύκονο και Κέρκυρα. Από / προς Θεσσαλονίκη Χανιά και Αθήνα.  Στην Κύπρο έχει ως βάση το αεροδρόμιο στην Πάφο και πραγματοποιεί πτήσεις προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Βρυξέλλες, (Σαρλερουά) Ρώμη, (Τσιαμπίνο) Λονδίνο, (Στανστεντ) Κρακοβία και Στοκχόλμη (Σκάβτσα)

Η Ryanair πραγματοποιεί επίσης πτήσεις εξωτερικού από το αεροδρόμιο της Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος και από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης Μακεδονία. Οι μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές πόλεις συνδέονται με τις απ ευθείας πτήσεις της Ryanair από Αθήνα προς Ρώμη, (Τσιαμπίνο) Πάφο, Βουκουρέστι, Μιλάνο, (Μπέργκαμο) Βρυξέλλες, (Σαρλερουά) Λονδίνο,(Στανστεντ) Βαρσοβία, (Μόντλιν) Βερολίνο, (Σόνενφελντ) Μπολόνια, Μπρατισλάβα, Βουδαπέστη, Μάλτα και Δουβλίνο.

Από Θεσσαλονίκη οι απ ευθείας πτήσεις με Ryanair πραγματοποιούνται προς Παρίσι, (Μποβέ) Ρώμη, (Τσιαμπίνο) Μιλάνο, (Μπέργκαμο) Βρυξέλλες, (Σαρλερουά) Λονδίνο, (Στάνστεντ) Μπολόνια, Πάφος, Καρλσρούη, (Μπάτεν – Μπάτεν) Βρέμη, Φρανκφούρτη, (Χαν) Βαρσοβία, Ντίσελντορφ, (Βέετσε) Βαρκελώνη, (Τζιρόνα) Στοκχόλμη (Σκάβτσα)

Οι επιλογές αρκετές η τελική απόφαση δική σας. Αγοράστε νωρίς για τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια.

Διαβάστε περισσότερα

Αεροπορικα εισητηρια Αθηνα Θεσσαλονικη στις πιο φθηνές τιμές.  Τώρα έχετε τις περισσότερες επιλογές σε πτήσεις από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις αεροπορικές εταιρείες. Καθημερινές πτήσεις πραγματοποιεί τόσο η Ryanair όσο και η Aegean Airlines ενώ προστίθενται σε αυτές και οι πτήσεις της Ellinair τέσσερεις φορές την εβδομάδα. Περισσότερες επιλογές, περισσότερα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια σε πτήσεις από Αθήνα Θεσσαλονίκη.

Χρησιμοποιήστε δωρεάν την μηχανή αναζήτησης αεροπορικών εισιτηρίων του αεροπορικά εισιτήρια gr και βρείτε πτήσεις στην οικονομικότερη τιμή. Συνδυάζουμε όλες τις πτήσεις των αεροπορικών εταιρειών μεταξύ τους για να σας δώσουμε την καλύτερη επιλογή.  Αναχωρήστε με Ryanair και επιστρέψτε με Aegean Airlines ή το αντίστροφο και ολοκληρώστε την κράτησή σας σε μια μόνο συναλλαγή μόνο στο αεροπορικαεισιτήρια.gr

Αγοράστε νωρίς για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Διαβάστε περισσότερα

Πετάξτε με τις απ ευθείας πτήσεις της Air Serbia από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Βελιγράδι. Η Air Serbia συνδέει καθημερινά το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας και το Μακεδονία της Θεσσαλονίκης με το αεροδρόμιο Νίκολα Τέσλα του Βελιγραδίου. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με αεροσκάφος τύπου Airbus Α319 και η διάρκεια πτήσης από Θεσσαλονίκη περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά ενώ από Αθήνα 1 ώρα και 40 λεπτά.

Χτισμένο στις όχθες του ποταμού Σάββα, παραπόταμου του Δούναβη, το Βελιγράδι πρωτεύουσα της Σερβίας αποτελεί έναν εναλλακτικό προορισμό για οικονομικές διακοπές. Μια πόλη φτιαγμένη για να την περπατάς, από τους πέτρινους πεζόδρομους, τις πλατείες μέχρι τους εμπορικούς δρόμους αλλά και την βόλτα κατά μήκος του ποταμού Σάββα. Έντονη νυχτερινή ζωή, νεολαία, καλό φαγητό και πολύ προσιτές τιμές προσφέρει το Βελιγράδι και σε προσκαλεί να γίνεις και εσύ μέλος της μεγάλης του παρέας.

Οι τιμές για τα αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα ξεκινούν από τα 150,00 Eur για εισιτήριο με επιστροφή και θα πρέπει στην παραμονή σας να περιλαμβάνεται Σάββατο βράδυ, ενώ η αγορά του εισιτηρίου σας θα πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον 30 ημέρες πριν την αναχώρησή σας. Από Θεσσαλονίκη οι τιμές ξεκινούν από τα 170,00 Eur και ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί.

Αγοράστε νωρίς για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια.

Διαβάστε περισσότερα

Η προσφορά αφορά απευθείας πτήσεις της Aegean από/προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς προορισμούς εξωτερικού. Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους αεροδρομίων. Στις τιμές προσφοράς της Aegean Airlines περιλαμβάνεται μία χειραποσκευή βάρους έως 8 κιλά και διαστάσεων 56cm x 45cm x 25cm.

Χρησιμοποιήστε δωρεάν την μηχανή αναζήτησης του www.αεροπορικα εισιτηρια και βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις.

 

Διαβάστε περισσότερα

Αεροπορικα εισητηρια για Ρωμη η νέα προσφορά της Aegean Airlines με 95,00 Eur. H Aegean Airlines προσφέρει στις πτήσεις για Ρώμη θέσεις που ξεκινούν από 95,00 Eur για αεροοπρικά εισιτήρια με επιστροφή και για αγορά εισιτηρίου μέχρι 03 Δεκεμβρίου 2015.  Η περίοδος ταξιδιού από 25 Νοεμβρίου 2015 έως 24 Μαρτίου 2016, ενώ εξαιρείτε το διάστημα από 22 Δεκεμβρίου έως 10 Ιανουαρίου 2016. H Aegean Airlines πραγματοποιεί δύο καθημερινές πτήσεις από Αθήνα προς Ρώμη κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή ενώ τις υπόλοιπες ημέρες πραγματοποιεί μία απευθείας πτήση.  Στις τιμές προσφοράς της Aegean Air περιλαμβάνεται μία χειραποσκευή βάρους έως 8 κιλά και διαστάσεων 56cm x 45cm x 25cm.

Οι φθηνές πτήσεις της Aegean Airlines από τα περισσότερα αεροδρόμια εσωτερικού προς την Αθήνα σας δίνουν την δυνατότητα να αναχωρήσετε από Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο, Κώ, Σαντορίνη, Μύκονο, Χανιά καθώς και επίσης από όλα τα αεροδρόμια που εξυπηρετεί στο εσωτερικό.

Είτε ταξιδεύετε για πρώτη φορά είτε πρόκειται για την επόμενη επίσκεψή σας η ¨Αιώνια Πόλη¨ κρύβει μοναδικές ομορφιές και σας υπόσχεται εξίσου μοναδικές συγκινήσεις.

Χρησιμοποιήστε δωρεάν την μηχανή αναζήτησης του www.αεροπορικα εισιτηρια και βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις για Ρώμη.

Διαβάστε περισσότερα

Νέα προσφορά της Ryanair για αεροπορικά εισιτήρια με 5 Eur, προσφέρει η αεροπορική εταιρεία Ryanair. 100.000 θέσεις είναι διαθέσιμες σε όλο το δίκτυό της για αγορά αεροπορικών εισιτηρίων μέχρι τα μεσάνυχτα στις 25 Νοεμβρίου.  Στην τιμή της προσφοράς περιλαμβάνονται οι πτήσεις από Αθήνα προς Ρόδο και Σαντορίνη καθώς και οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη – Λονδίνο ( Στάνστεντ αεροδρόμιο )

H Ryanair προσφέρει τις 100.000 θέσεις σε 250 επιλεγμένα δρομολόγια του δικτύου της, για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο, θέλοντας να καλωσορίσει τον φετινό χειμώνα.

Αγοράστε σήμερα τα αεροπορικά σας εισιτήρια, χρησιμοποιήστε δωρεάν την μηχανή αναζήτησης του www.αεροπορικα εισιτηρια gr και βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις με Ryanair.

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδέψτε στην πρωτεύουσα της Καταλονίας την Βαρκελώνη με την προσφορά της Alitalia για αεροπορικα εισητηρια μέχρι 24 Μαρτίου 2016. H Alitalia συνδέει καθημερινά την Αθήνα με την Βαρκελώνη με πτήσεις οι οποίες πραγματοποιούν ενδιάμεσο σταθμό στο αεροδρόμιο της Ρώμης. Έχετε την ευελιξία να επιλέξετε την επιθυμητή ημερομηνία αναχώρησης και επιστροφής.  Η ελάχιστη διάρκεια ταξιδιού σας πρέπει να είναι 3 ημέρες, ενώ η μέγιστη δεν πρέπει να ξεπερνάει των 1 μήνα.  Στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων της Alitalia, στις πτήσεις της προσφοράς, περιλαμβάνεται δωρεάν μεταφορά 1 αποσκευής έως 23 Kg.  Αγοράστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια, ετοιμάστε βαλίτσες και έτοιμοι για Βαρκελώνη! 

Χρησιμοποιήστε δωρεάν την μηχανή αναζήτησης του www.αεροπορικα εισιτηρια gr και βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις για Βαρκελώνη.

Διαβάστε περισσότερα

Τα αεροπορικά εισητήρια από Αθήνα για Λονδίνο με έκπτωση έως και 40% από την Aegean Airlines.  Νέα προσφορά από την Aegean για όλους τους προορισμούς εξωτερικού από Ελλάδα και Κύπρο. Κλείστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια μέχρι 24 Νοεμβρίου και ταξιδέψτε φθηνότερα έως και 40% και αν το Λονδίνο δεν είναι ο επόμενος προορισμός σας, η προσφορά της Aegean ισχύει για όλο το δίκτυο της στο Εξωτερικό.

Η μηχανή αναζήτησης του www.αεροπορικα εισιτηρια σας δίνει την δυνατότητα να αναζητήσετε δωρεάν τις φθηνότερες πτήσεις και να κλείσετε τα αεροπορικά σας εισιτήρια στην καλύτερη τιμή.

Η έκπτωση εφαρμόζεται κλιμακωτά, ξεκινώντας από 20% και φτάνοντας στο 40% ανάλογα με το πότε σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε το ταξίδι σας.  Η μεγαλύτερη έκπτωση εφαρμόζεται σε όσο πιο μελλοντικά ταξίδια πραγματοποιηθούν με απαραίτητη προϋπόθεση να γίνει από τώρα η αγορά για τα αεροπορικά εισιτήρια.

Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων της Aegean Airlines από Ελλάδα και Κύπρο προς και από το εξωτερικό. Η αγορά στα αεροπορικά εισιτήρια θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι και 24 Νοεμβρίου 2015 για πτήσεις με την Aegean Airlines από 11/01/2016 έως και 29/10/2016.   Έκπτωση 20% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 11/01/2016 - 23/03/2016. Έκπτωση 30% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 11/04/2016 - 23/06/2016. Έκπτωση 40% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 12/09/2016 - 29/10/2016.

 

Διαβάστε περισσότερα

Συγκρίνετε όλες τις αεροπορικές εταιρείες στις πτήσεις από Θεσσαλονίκη και Αθήνα και βρείτε τις φθηνότερες τιμές για τα αεροπορικά σας εισητήρια.  Με 10 ημερήσιες πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Αθήνα και άλλες τόσες από Αθήνα για Θεσσαλονίκη η Aegean Airlines προσφέρει τιμές που ξεκινούν από 19 Euro.  Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με αεροσκάφη τύπου Airbus 320 και η διάρκεια πτήσης είναι 50 λεπτά.

Με την δωρεάν υπηρεσία αναζήτησης πτήσεων του αεροπορικα εισιτηρια gr μπορείτε να συγκρίνετε όλες τις τιμές των αεροοπορικών εταιρειών που πραγματοποιούν πτήσεις μεταξύ Αθήνας Θεσσαλονίκης και να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια.

Ο αριθμός των θέσεων που διαθέτουν οι αεροπορικές εταιρείες σε τιμές προσφορών είναι περιορισμένος και ισχύουν βάση διαθεσιμότητας. Κάντε έγκαιρα την αρορά σας για φθηνα αεροπορικα εισητηρια

Διαβάστε περισσότερα

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair συνδέει με απευθείας πτήσεις την Θεσσαλονίκη με το Παρίσι 3 φορές την εβδομάδα.  Πατάξτε με πτήση από Θεσσαλονίκη χωρίς ενδιάμεσο σταθμό κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.  Η Ryanair προσγειώνεται στο αεροδρόμιο Μποβέ, Beauvais Tille Airport, περιφερειακό αεροδρόμιο του Παρισιού, και η διάρκεια πτήσης είναι 3 ώρες. Το αεροδρόμιο Μποβέ απέχει 85 χλμ από την πόλη του Παρισιού και η σύνδεσή τους γίνεται με λεωφορείο.  Η τιμή του εισιτηρίου είναι περίπου 17 Ευρώ και η διάρκεια ταξιδιού 1 ώρα και 20 λεπτά.

Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων στις πτήσεις προς Παρίσι ξεκινούν από τα 33,00 Eur για εισιτήρια απλής μετάβασης και 66,00 Eur για εισιτήρια με επιστροφή.

Τι θα λέγατε για μια πρωινή επίσκεψη στο μουσείο του Λούβρου και στο Πύργο του Άιφελ και έναν απογευματινό περίπατο στην Μονμάρτη και στην Γέφυρα των Τεχνών.  Για την βραδινή διασκέδαση Σαίν Ζερμαίν Ντε Πρε, στην αριστερή όχθη του Σηκουάνα.  Μια ημερήσια εκδρομή στην Ευρωπαϊκή Ντίσνεϋλαντ δεν αφήνει ασυγκίνητους τόσο τους μικρότερους όσο και τους μεγαλύτερους επισκέπτες του Παρισιού.

Κάντε δωρεάν την αναζήτησή σας στο αεροπορικα εισιτηρια gr και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισητήρια από Θεσσαλονίκη Παρίσι.

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδέψτε με τις απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Ντουμπάι με την νέα προσφορά της Emirates.  Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων στην τιμή της προσφοράς ξεκινούν από 550 Euro για ταξίδι με επιστροφή.  Η προσφορά ισχύει για ταξίδια με τελευταία μέρα αναχώρησης από Αθήνα 30 Ιουνίου.  Η ελάχιστη παραμονή σας στο Ντουμπάι είναι 3 ημέρες ενώ η μέγιστη δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 3 μήνες.

Η Emirates συνδέει με απευθείας πτήσεις την Αθήνα με το Ντουμπάι καθημερινά.  Οι 4 ώρες και 30 λεπτά που διαρκεί ή πτήση από Αθήνα για Ντουμπάι μετατρέπονται σε μια μοναδική εμπειρία πτήσης ταξιδεύοντας με ένα Boeing 777 με την εταιρεία που τα τελευταία χρόνια έχει διακριθεί πολλές φορές, για την ποιότητα της κουζίνας των πτήσεων, την ποικιλία της ψυχαγωγίας εν πτήσει και τη συνολικά άριστη εξυπηρέτηση.

Ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα μέρη του κόσμου σας περιμένει, είτε πρόκειτε για την πρώτη σας επίσκεψη είτε για την επόμενη.  Το καλύτερο ίσως παράδειγμα μέχρι σήμερα για το πως μπορεί μια πόλη να αναμορφωθεί μέσα σε λίγα μόνο χρόνια.

Tip. Αγοράστε νωρίς για τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια.

 

Διαβάστε περισσότερα

Ώρα για ταξίδι!!! με τις φθηνότερες τιμές σε αεροπορικά εισιτήρια από την Ryanair. Ταξιδέψτε στην Ευρώπη σε επιλεγμένους προορισμούς της Ryanair με πολύ οικονομικές τιμές.  Αν είστε λάτρεις του Νότου και των αγορών η Ρώμη και το Μιλάνο απέχουν από την Αθήνα μόνο 23,00 Euro ενώ πόλεις τις Κεντρικής Ευρώπης για χιονισμένα τοπία και αμέτρητες εξορμήσεις όπως η Βουδαπέστη, το Βερολίνο, η Βρυξέλλες και η Μπρατισλάβα μόλις 32,00 Euro. Τέλος ένα long weekend στην Κύπρο είναι πάντα μια ξεχωριστή πρόταση, οι τιμές στις πτήσεις της Ryanair για Πάφο ξεκινούν από τα 21,00 Eur.

 

Tip. Αγοράστε νωρίς για τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια.

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτικοί προορισμοί του Ινδικού Ωκεανού σας περιμένουν για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ξεκούρασης. Η Qatar Airways εντάσσει στις πτήσεις της από 17 Δεκεμβρίου 2015 τον προορισμό Ντέρμπαν στην Νότιο Αφρική και προσφέρει μοναδικές τιμές σε επιλεγμένους προορισμούς του δικτύου της στον Ινδικό Ωκεανό.

Βάλτε έναν από τους παρακάτω προορισμούς στο πρόγραμμά σας, κλείστε νωρίς τις πτήσεις σας λόγο περιορισμένων θέσεων στην προσφορά, αγοράστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια μέχρι 25 Οκτωβρίου και σίγουρα η επιλογή θα σας ενθουσιάσει.

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines τόσο από Ελλάδα όσο και από Κύπρο προς το εξωτερικό βγαίνουν σε προσφορά με έκπτωση έως και 40%

Το δίκτυο της Aegean Airlines καλύπτει πολλούς Ευρωπαϊκούς προορισμούς με αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο και Λάρνακα.

Έως και 40% χαμηλότερες Τιμές στα Αεροπορικά εισιτήρια Εξωτερικού. Πρόλαβε την προσφορά και κλείσε τα αεροπορικά σου εισιτήρια μέχρι και 28 Οκτωβρίου.  

Η έκπτωση εφαρμόζεται κλιμακωτά, ξεκινώντας από 20% και φτάνοντας στο 40% ανάλογα με το πότε σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε το ταξίδι σας. Η μεγαλύτερη έκπτωση εφαρμόζεται σε όσο πιο μελλοντικά ταξίδια πραγματοποιηθούν με απαραίτητη προϋπόθεση να γίνει από τώρα η αγορά για τα αεροπορικά εισιτήρια.

Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων της Aegean Airlines από Ελλάδα και Κύπρο. Η αγορά στα αεροπορικά εισιτήρια θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι και 28 Οκτωβρίου 2015 για πτήσεις με την Aegean Airlines από 16/11/2015 έως και 30/06/2016.   Έκπτωση 20% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 16/11/2015 - 17/12/2015. Έκπτωση 30% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 11/01/2016 - 26/03/2016. Έκπτωση 40% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 11/04/2016 - 30/06/2016. Εξαιρείτε της προσφοράς το διάστημα από 18/12/2015 – 10/01/2016 καθώς και το διάστημα από 27/03/2016 – 10/04/2016.

Διαβάστε περισσότερα

Μήνας για αεροπορικές προσφορές ο Οκτώβριος και η Turkish Airlines ανακοίνωσε τις δικές τις προσφορές για πτήσεις από Αθήνα προς Μπανγκόκ, Ντουμπάι, Σιγκαπούρη, Τόκυο, Σεούλ, Δελχί και Τελ Αβίβ.

Αγοράστε το αεροπορικό σας εισιτήριο μέχρι 20 Οκτωβρίου και ταξιδέψτε στους μακρινούς εξωτικούς προορισμός με την TurkishAirlinesέως 20 Μαρτίου 2016

Διαβάστε περισσότερα

Η αεροπορική εταιρεία Ellinair συνδέει απευθείας την Θεσσαλονίκη με την Σμύρνη με πτήσεις 2 φορές την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Σάββατο.

Αγοράστε νωρίς τα αεροπορικά σας εισιτήρια και προλάβετε την προσφορά των 101,00 Eurγια εισιτήριο με επιστροφή και για ταξίδι έως 31 Ιανουαρίου 2016.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα προσφορά της AirSerbia είναι ήδη στον ‘’ Αέρα ‘’ από 16 Οκτωβρίου 2015 και ισχύει για αγορές εισιτηρίων μέχρι και 02 Νοεμβρίου.

Η περίοδος ταξιδιού στις πτήσεις της είναι από 25 Οκτωβρίου μέχρι και 11 Ιανουαρίου 2016.

Η νέες μειωμένες τιμές ισχύουν σε πτήσεις της από Θεσσαλονίκη προς δημοφιλείς Ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Προγραμματίστε νωρίς το ταξίδι σας και βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια.

*Από τις τιμές της προσφοράς αξαιρείτε η περίοδος ταξιδιού από 18 Δεκεμβρίου έως 11 Ιανουαρίου 2016

Διαβάστε περισσότερα

Η αεροπορική εταιρεία Ellinair προσφέρει δωρεάν 24ωρη στάθμευση στο αεροδρόμιο Μακεδονία για τους επιβάτες που επιλέγουν να πετάξουν μαζί της, στις πτήσεις Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Θεσσαλονίκη.

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια ισχύει έως και την 31η Δεκεμβρίου 2015 και μόνο για εισιτήρια του δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Αθήνα με επιστροφή, με την Ellinair.  Οι επιβάτες θα πρέπει να παραδίδουν το boarding pass της αναχώρησης και το boarding pass της επιστροφής στο προσωπικό του ταμείου των χώρων στάθμευσης, το οποίο θα τα κρατήσει.

Διαβάστε περισσότερα

Στο νέο δρομολόγιο της Ellinair που θα ενώνει την Θεσσαλονίκη με την Αθήνα από την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, η εταιρεία καλωσορίζει τους επιβάτες της προσφέροντας 1200 εισιτήρια στους χαμηλότερους ναύλους της.

Η περίοδος πώλησης όπως και η περίοδος ταξιδίου των προνομιακών αυτών εισιτηρίων είναι έως και τις 31 Οκτωβρίου.

Η Ellinairθα εξυπηρετεί την γραμμή Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη με δύο πτήσεις καθημερινά κυρίως με αεροσκάφη τύπου Airbus 319, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και θα διατηρήσει την προσφορά αυτών των χαμηλών ναύλων σε όλη την διάρκεια του χειμερινού προγράμματος δρομολογίων, σε μικρότερο εύρος διαθεσιμότητας.

Τιμές εισιτηρίων προσφοράς

Θεσσαλονίκη - Αθήνα 20,00 Eur

Αθήνα - Θεσσαλονίκη 40,00 Eur

*Οι τιμές είναι απλής μετάβασης, περιλαμβάνουν μία αποσκευή μέγιστου βάρους 20Kg και όλους τους φόρους αεροδρομίων.

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων από τα μέλη της αεροπορικής συμμαχίας StarAlliance για πτήσεις από Αθήνα προς Αμερική και Καναδά.

Ταξιδέψτε από Αθήνα προς Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, Τορόντο, Μόντρεαλ, Βοστόνη, Σικάγο, Φιλαδέλφεια, Χιούστον, Λος Άντζελες, Λας Βέγκας, Μαϊάμι, Σαν Φραντσίσκο, Ντιτρόιτ, Ορλάντο και σε άλλους 33 προορισμούς στην Αμερική με τιμές που ξεκινούν από 565,00 Eur.

H προσφοράισχύειγιαπτήσειςμε Lufthansa Airlines, Austrian Airlines, Swiss Airlines, Brussels Airlines, Air Canada και United.
Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων διαμορφώνονται ανάλογα με τον προορισμό της επιλογής σας στην Αμερική και χωρίζονται σε δύο περιόδους.
Τις φθηνότερες τιμές αεροπορικών εισιτηρίων θα τις βρείτε αν ταξιδέψετε το διάστημα μεταξύ 25/02 με 22/03/2015. Αυξάνονται κατά 50,00 Eurαν το ταξίδι σας στην Αμερική πραγματοποιηθεί μεταξύ 12/04 – 10/05 & 22/09 – 31/10/2015.  Σε κάθε περίπτωση η αγορά των εισιτηρίων πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι 11 Μαρτίου 2015.

Διαβάστε περισσότερα

Φθηνές πτήσεις με έκπτωση 30% στις τιμές όλων των εισιτηρίων της Sky Express.

Η Sky Express Ελληνική αεροπορική εταιρεία με έδρα την Κρήτη έχει πραγματοποιήσει στο 10 χρόνια λειτουργίας της πάνω από 60.000 πτήσεις. Σήμερα συνδέει περισσότερους από 20 προορισμούς μέσα στην Ελλάδα δίνοντας βάση σε προορισμούς απομακρυσμένους, δύσκολα προσβάσιμους αλλά και συγχρόνως πολύ ελκυστικούς τόσο στην ηπειρωτική όσο και στην νησιωτική Ελλάδα.  Ο στόλος της αεροπορικής εταιρείας Sky Express αποτελείται σήμερα από αεροσκάφη τύπου ATR42 χωρητικότητας 46 θέσεων, και αεροσκάφη τύπου JetStream41 χωρητικότητας 30 θέσεων.

Η συνεχής προσπάθεια για καλυτέρευση των υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό, σε συνδυασμό με την άμεση εξυπηρέτηση έφεραν την πρώτη διάκριση της Sky Express σε διεθνή επίπεδο για την φετινή χρονιά 2014/2015 κερδίζοντας το ασημένιο βραβείο από τοΣύνδεσμο Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών (EUROPEAN REGIONS AIRLINE ASSOCIATION)

Σήμερα η Sky Express πραγματοποιεί πτήσεις

Από Αθήνα – Ηράκλειο 4 φορές την Εβδομάδα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή, από Ηράκλειο - Αθήνα κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Από Αθήνα – Καστοριά 5 φορές την Εβδομάδα κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο, από Καστοριά – Αθήνα κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Από Αθήνα – Κοζάνη 4 φορές την Εβδομάδα κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή από Κοζάνη – Αθήνα κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή.

Από Θεσσαλονίκη – Λήμνο 5 φορές την Εβδομάδα κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή από Λήμνο – Θεσσαλονίκη κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Από Θεσσαλονίκη – Ικαρία 5 φορές την Εβδομάδα κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή, από Ικαρία – Θεσσαλονίκη κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Από Θεσσαλονίκη – Σκύρο κάθε Τετάρτη και Σάββατο, από Σκύρο – Θεσσαλονίκη κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Από Αλεξανδρούπολη – Σητεία κάθε Πέμπτη και Σάββατο, από Σητεία Αλεξανδρούπολη κάθε Πέμπτη και Σάββατο.

Επίσης πραγματοποιεί εβδομαδιαία

Πτήσεις από Κέρκυρα προς Πρέβεζα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Κύθηρα

Πτήσεις από Χίο προς Λήμνο, Μυτιλήνη, Ρόδο και Σάμο

Πτήσεις από Ηράκλειο προς Κώ και Ρόδο

Πτήσεις από Ζάκυνθο προς Κεφαλονιά, Κύθηρα, Κέρκυρα, Πρέβεζα, Ηράκλειο

Πτήσεις από Ικαρία για Λήμνο, Θεσσαλονίκη, Μυτιλήνη

Πτήσεις από Καστοριά προς Αθήνα, Ηράκλειο.

Πτήσεις από Κεφαλονιά προς Πρέβεζα, Ζάκυνθο, Κύθηρα, Κέρκυρα, Ηράκλειο

Πτήσεις από Κοζάνη προς Αθήνα, Καστοριά, Ηράκλειο

Πτήσεις από Κύθηρα προς Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Πρέβεζα, Κεφαλονιά, Ηράκλειο

Πτήσεις από Κώ προς Ηράκλειο

Πτήσεις από Λήμνο προς Θεσσαλονίκη, Μυτιλήνη, Ικαρία, Χίο, Σάμο, Ρόδο

Πτήσεις από Μυτιλήνη προς Ηράκλειο, Λήμνο, Χίο, Σάμο, Ρόδο, Ικαρία

Πτήσεις από Πρέβεζα προς Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Κύθηρα, Σητεία, Ηράκλειο

Πτήσεις από Ρόδο προς Χίο, Σάμο, Ηράκλειο, Μυτιλήνη, Λήμνο

Πτήσεις από Σάμο προς Χίο, Ρόδο, Μυτιλήνη, Λήμνο

Πτήσεις από Σητεία προς Αλεξανδρούπολη, Πρέβεζα, Ηράκλειο

Προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων πτήσεις εσωτερικού

Διαβάστε περισσότερα

150.000 Θέσεις σε προσφορά από την Aegean Airlines σε πτήσεις εσωτερικού με τιμές από 29,00 Eur.
Προλάβετε την προσφορά και κάντε τώρα την αγορά για το αεροπορικό σας εισιτήριο σε πτήσεις προς Αθήνα από 29 Eur και πτήσεις από Αθήνα από 42 Eur.

Αγορά εισιτηρίων έως 27 Φεβρουαρίου 2015
Περίοδος Ταξιδίου: 10/03/15 - 24/10/15

Η προσφορά σε απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines & της Olympic Air από/προς όλους του προορισμούς εσωτερικού για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 27/02/2015 για πτήσεις με την Aegean Airlines και της OlympicAir από 10/03/2015 έως και 24/10/2015.  Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 29 ευρώ για πτήσεις προς την Αθήνα από όλους τους προορισμούς του εσωτερικού της δικτύου και από 42 ευρώ για πτήσεις από την Αθήνα στην κατηγορία Golight και οι αντίστοιχες χαμηλότερες τιμές για την κατηγορία Flex είναι 45 ευρώ για πτήσεις προς Αθήνα και 58 από Αθήνα.
Στις τιμές την κατηγορίας Golight περιλαμβάνεται στην τιμή μόνο χειραποσκευή μέγιστου βάρους 8Kgκαι διαστάσεων 56cm x 45cm x 25cm ενώ στις τιμές την κατηγορίας Flexπεριλαμβάνεται επιπλέον 1 παραδοτέα αποσκευή μέγιστου βάρους 23Kg.  Στα δρομολόγια που πραγματοποιούνται προς και από τις άγονες γραμμές, η κατηγορία Golight δεν είναι διαθέσιμη και η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 39 ευρώ. Αλλαγή του εισιτηρίου σε ημερομηνία είναι δυνατή με την καταβολή προστίμου.

Διαβάστε περισσότερα

Η Aegean Airlines προσπαθώντας να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες του ταξιδιωτικού κοινού προσθέτει 2 επιπλέον προορισμούς με απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Σαντορίνη και Μύκονο.
Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 4 απευθείας πτήσεις, από και προς Θεσσαλονίκη – Σαντορίνη την Μεγάλη Παρασκευή και την Δευτέρα του Πάσχα και 4 απευθείας πτήσεις από και προς Θεσσαλονίκη – Μύκονο την Μεγάλη Παρασκευή και την Τρίτη μετά το Πάσχα.

Ενισχύονται επίσης με επιπλέον απευθείας πτήσεις η Μυτιλήνη, τα Χανιά το Ηράκλειο και η Ρόδος. Έκτακτες απευθείας πτήσεις έχουν προγραμματιστεί από προς Θεσσαλονίκη – Μυτιλήνη για τις 08/04 και 15/04, από προς Θεσσαλονίκη – Χανιά για 14/04, από προς Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο για 05/04, 09/04 και 14/04 και τέλος από προς Ρόδο για 09/04, 10/04, 13/04, 15/04 και 16/04.

Αγοράστε νωρίς το αεροπορικό σας εισιτήριο, βρείτε φθηνές πτήσεις και ταξιδέψτε στα πανέμορφα Ελληνικά Νησιά!

Διαβάστε περισσότερα

Η Alitalia φέρνει όλο τον κόσμο πιο κοντά μέσα από τις καθημερινές απευθείας πτήσεις από Αθήνα για Ρώμη. Επιλέξτε ανάμεσα σε προορισμούς της Ιταλίας όπως η Ρώμη, η Βενετία, το Μιλάνο ή κάποιον άλλο από τους δημοφιλείς προορισμούς σε Ευρώπη όπως η Βαρκελώνη, το Άμστερνταμ, το Παρίσι και το Λονδίνο.
Αν σας γοητεύουν τα ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς τότε μια επίσκεψη στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, στο Σάο Πάολο, στο Τόκυο ή ακόμα και στο πιο κοντινό αλλά κοσμοπολίτικο Abu Dhabi σίγουρα θα σας αποζημιώσει.

Απευθείας καθημερινές πτήσεις από Αθήνα.
Κάνε νωρίς την αγορά εισιτηρίου σου για τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια.

Διαβάστε περισσότερα

H Aegean Airlines προσφέρει έκπτωση έως και 30% σε όλες τις απ΄ ευθείας πτήσεις της για Κύπρο.

Νέες απευθείας πτήσεις για το καλοκαίρι του 2015 από την Aegean Airlines.
Πλέον συνδέονται με απευθείας πτήσεις η Αθήνα με την Λάρνακα και την Πάφο. Η Θεσσαλονίκη με την Λάρνακα, το Ηράκλειο με την Λάρνακα και η Ρόδος με την Λάρνακα.

Αγορά εισιτηρίων έως 22 Φεβρουαρίου 2015
Περίοδος Ταξιδίου: 15/03/15 - 31/10/15


Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων της Aegean Airlines από/προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Ρόδο προς Λάρνακα καθώς και από/προς Αθήνα Πάφο, για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 22/02/2015 για πτήσεις με την Aegean Airlines από 15/03/2015 έως και 31/10/2015.   Έκπτωση 10% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 15/03/2015 - 30/04/2015. Έκπτωση 20% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 01/05/2015 - 30/06/2015. Έκπτωση 30% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 16/09/2015 - 31/10/2015. Εξαιρείτε της προσφοράς το διάστημα από 01/07/2015 – 15/06/2015.

Διαβάστε περισσότερα

H Aegean Airlines προσφέρει έκπτωση έως και 30% σε όλες τις απ΄ ευθείας πτήσεις της σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία.

Βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα, από Θεσσαλονίκη, από Ρόδο, από Ηράκλειο, από Κέρκυρα και από Καλαμάτα.

Αγορά εισιτηρίων έως 17 Φεβρουαρίου 2015
Περίοδος Ταξιδίου: 15/03/15 - 31/10/15


Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων της Aegean Airlines από/προς Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 17/02/2015 για πτήσεις με την Aegean Airlines από 15/03/2015 έως και 31/10/2015.   Έκπτωση 10% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 15/03/2015 - 30/04/2015. Έκπτωση 20% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 01/05/2015 - 30/06/2015. Έκπτωση 30% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 16/09/2015 - 31/10/2015. Εξαιρείτε της προσφοράς το διάστημα από 01/07/2015 – 15/06/2015.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους,Ryanair, συνεχίζει τις πτήσεις της από τα Ελληνικά αεροδρόμια της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, των Χανίων και της Ρόδου. Τελευταία και για το καλοκαιρινό της πρόγραμμα Καλοκαίρι 2015, έχει προσθέσει τα αεροδρόμια της Σαντορίνης και της Πάτρας. Απ΄ ευθείας πτήσεις από Αθήνα – Σαντορίνη καθώς και απευθείας πτήσεις από Πάτρα προς Πάφο (Κύπρος)

Αγοράστε νωρίς το εισιτήριο σας για βρείτε πολύ φθηνά αεροπορικά εισιτήρια.

Πτήσεις από Αθήνα - Θεσσαλονίκη 12,99 Eur

Πτήσεις από Ρόδο - Αθήνα 12,99 Eur

Πτήσεις από Αθήνα – Ρώμη 27,99 Eur

Πτήσεις από Πάφο – Θεσσαλονίκη 27,99 Eur

Διαβάστε περισσότερα

Η AegeanAirlinesστην προσπάθεια της να διευκολύνει το ταξιδιωτικό της κοινό και ταυτόχρονα να μειώσει τον συνολικό χρόνο της διαδικασίας του CheckInεγκαινίασε νέα σημεία παράδοσης αποσκευών αποκλειστικά για οικογένειες που ταξιδεύουν με παιδιά έως και 12 ετών.

Πλέον όσες οικογένειες ταξιδεύουν με τα μικρά τους παιδιά μπορούν να έχουν το δικό τους σημείο παράδοσης αποσκευών , εξοικονομώντας το χρόνο παραμονής τους στα αεροδρόμια.

Τα νέα σημεία παράδοσης αποσκευών αποκλειστικά για οικογένειες προς το παρόν είναι διαθέσιμα στο αεροδρόμιο της Αθήνας Ελευθέριος Βενιζέλος, της Θεσσαλονίκης Μακεδονία αλλά και της Λάρνακας.

Διαβάστε περισσότερα

Aegean Airlines Προσφορά εισιτηρίων από 24

Σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού εντός Ελλάδος η Aegean Airlines προσφέρει 300.000 θέσεις με τιμές που ξεκινούν από 24€

33 Προορισμοί και 200 πτήσεις ημερησίως σας περιμένουν !!!

Διαβάστε περισσότερα

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια απο την Olympic Air και το Καλοκαίρι!!!

Ταξιδέψτε φέτος το καλοκαίρι σε Χίο - Μυτιλήνη - Σάμο και Λήμνο με τιμές που ξεκινούν απο 24€

10.000 Διαθέσιμες θέσεις!

Αγοράστε νωρίς τα αεροπορικά σας εισιτήρια και οι Ελληνικές παραλίες σας περιμένουν!!!

Διαβάστε περισσότερα

Από Παρίσι μέχρι Άμπου Ντάμπι…

Από Μαδρίτη μέχρι Τελ Αβίβ…

5 πόλεις της Ελλάδας…

14 προορισμοί με έκπτωση έως και 40%...

Αγορά εισιτηρίων έως 21 Μαΐου 2014
Περίοδος Ταξιδίου: 15/09/14 - 28/03/14

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια Aegean Airlines


Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων της Aegean Airlines από/προς Μιλάνο, Ρώμη, Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Τελ Αβίβ, Παρίσι, Νάντη, Μασσαλία, Μπορντό, Λυών, Βηρυτός και Άμπου Ντάμπι για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 21/05/2014 για πτήσεις με την AegeanAirlines από 15/09/2014 έως και 28/03/2015 .   Έκπτωση 30% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 15/09/2014 - 10/01/2015. Έκπτωση 40% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 11/01/2015 - 28/03/2015.

Διαβάστε περισσότερα

Φέτος το καλοκαίρι οι πτήσεις προς και από Κύπρο είναι πιο φθηνές από ποτέ!!!

 

Έκπτωση έως και 40% σε όλες τις πτήσεις της Aegean Airlines για το καλοκαίρι…

 

Φθηνά Αεροπορικά εισιτήρια προς και από Λάρνακα (Κύπρος).

 

Αγορά εισιτηρίων έως 19 Μαΐου 2014

Περίοδος Ταξιδίου: 01/06/14 - 31/10/14

Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων της Aegean Airlines από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο για Λάρνακα καθώς επίσης και από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ηράκλειο για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 19/05/2014 για πτήσεις με την Aegean Airlines από 01/06/2014 έως και 31/10/2014 . Έκπτωση 20% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 01/06/2014 - 30/06/2014. Έκπτωση 30% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 01/07/2014 - 15/09/2014. Έκπτωση 40% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά την περίοδο 16/09 – 31/10/2014.

Διαβάστε περισσότερα

Aegean Airlines Πτήσεις προς & από 12 Ευρωπαϊκούς Προορισμούς Εξωτερικού… Έκπτωση έως και 40%

Φθηνά Αεροπορικά εισιτήρια για Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία.

Αγορά εισιτηρίων έως 15 Μαΐου 2014
Περίοδος Ταξιδίου: 15/09/14 - 28/03/14


Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων της Aegean από/προς Γερμανία Αυστρία και Ελβετία για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 15/05/2014 για πτήσεις με την Aegean Airlines από 15/09/2014 έως και 28/03/2015 .  Έκπτωση 30% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 15/09/2014 - 10/01/2015. Έκπτωση 40% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 11/01/2015 - 28/03/2015.

Διαβάστε περισσότερα

Βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με την British Airways για την Νέα Υόρκη και το Σικάγο.

Η αναχώρησή σας πρέπει να είναι το αργότερο μέχρι της 20 Ιουνίου 2014, η παραμονή σας εκεί πρέπει να περιλαμβάνει Σάββατο βράδυ, ενώ η μέγιστη διάρκεια ταξιδιού δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 3 μήνες.

Αγορά εισιτηρίων μέχρι 19 Μαΐου 2014!

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδέψτε σε επιλεγμένους προορισμούς σε όλο τον κόσμο με τις μοναδικές προσφορές της TurkishAirlines!

Αγοράστε τα εισιτήρια σας μέχρι 31 Μαΐου και ετοιμάστε βαλίτσες, ζήστε το ταξίδι σας ως μια μοναδική εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Aegean Airlines...
Πτήσεις προς & από Μεγάλη Βρετανία...
Έκπτωση έως και 40%

Αγορά εισιτηρίων έως 24 Φεβρουαρίου 2014
Περίοδος Ταξιδίου: 15/03/14 - 25/10/14

Πτήσεις προς & από Λονδίνο - Αθήνα

Πτήσεις πρoς & από Μάντσεστερ - Αθήνα


Πτήσεις πρoς & από Μπέρμιγχαμ - Αθήνα

 

Φθηνά Αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο

Φθηνά Αεροπορικά εισιτήρια για Μάντσεστερ

Φθηνά Αεροπορικά εισιτήρια για Μπέρμιγχαμ

 

Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων της Aegean από/προς προορισμούς στην Μεγάλη Βρετανία για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 24/02/2014 για πτήσεις με την Aegean Air από 15/03/2014 έως και 25/10/2014 . Εξαιρείται το διάστημα 01/07/2014 - 14/09/2014. Έκπτωση 20% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 15/03/2014 - 30/04/2014. Έκπτωση 30% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 01/05/2014 - 30/06/2014. Έκπτωση 40% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 15/09/2014 - 25/10/2014 .

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Aegean Airlines...
Πτήσεις προς & από Γερμανία...
Έκπτωση έως και 40%

Αγορά εισιτηρίων έως 14 Φεβρουαρίου 2014
Περίοδος Ταξιδίου: 15/03/14 - 25/10/14

Πτήσεις προς & από Βερολίνο - για Αθήνα | Θεσσαλονίκη | Ηράκλειο

Πτήσεις πρoς & από Αννόβερο - για Αθήνα | Θεσσαλονίκη

Πτήσεις πρoς & από Μόναχο - για Αθήνα | Θεσσαλονίκη | Ηράκλειο | Κέρκυρα | Ρόδο | Χανιά | Μυτιλήνη | Καλαμάτα

Πτήσεις πρoς & από Ντίσελντορφ - για Αθήνα | Θεσσαλονίκη | Ηράκλειο | Κέρκυρα | Ρόδο | Καλαμάτα

Πτήσεις πρoς & από Φρανκφούρτη - για Αθήνα | Θεσσαλονίκη | Ρόδο | Ηράκλειο | Κέρκυρα

Πτήσεις πρoς & από Αμβούργο - για Αθήνα | Ηράκλειο | Ρόδο | Ηράκλειο | Κέρκυρα

Πτήσεις πρoς & από Στουτγάρδη - για Αθήνα | Θεσσαλονίκη

Πτήσεις πρoς & από Νυρεμβέργη - για Αθήνα | Θεσσαλονίκη

Πτήσεις πρoς & από Κολωνία - για Θεσσαλονίκη

 

Αεροπορικά εισιτήρια για Γερμανία

 

Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων της Aegean από/προς προορισμούς στην Γερμανία για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 14/02/2014 για πτήσεις με την Aegean Air από 15/03/2014 έως και 25/10/2014 . Εξαιρείται το διάστημα 01/07/2014 - 14/09/2014. Έκπτωση 20% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 15/03/2014 - 30/04/2014. Έκπτωση 30% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 01/05/2014 - 30/06/2014. Έκπτωση 40% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 15/09/2014 - 25/10/2014.

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Aegean Airlines...
Πτήσεις για Γαλλία...
Έκπτωση έως και 40%

 • Αγορά εισιτηρίων έως 10 Φεβρουαρίου 2014
 • Περίοδος Ταξιδίου: 01/03/14 - 25/10/14

Πτήσεις πρoς Παρίσι – Από Αθήνα | Θεσσαλονίκη | Ρόδος | Καλαμάτα | Ηράκλειο

Πτήσεις προς Λυών - Από Αθήνα | Ηράκλειο

Πτήσεις προς Μασσαλία – Από Αθήνα | Ηράκλειο

Πτήσεις προς Μπορντό – Από Ηράκλειο

Πτήσεις προς Νάντ – Από Αθήνα

Αεροπορικά εισιτήρια Aegean Airlines. Κλείσε Θέση στην Καλύτερη Τιμή!

Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων της Aegean από/προς προορισμούς στην Γαλλία για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και της 10/02/2014 για πτήσεις με την Aegean Air από 01/03/2014 έως και 25/10/2014 . Εξαιρείται το διάστημα 01/07/2014 – 14/09/2014. Έκπτωση 20% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 01/03/2014 - 30/04/2014. Έκπτωση 30% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 01/05/2014 - 30/06/2014. Έκπτωση 40% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη περίοδο 15/09/2014 - 25/10/2014.

Διαβάστε περισσότερα

Πετάξτε σε όλους τους απευθείας προορισμούς εξωτερικού του δικτύου της Aegean Airline με έκτωση 30%

Απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines

ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ (ΑΠΟ 30/03) | ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ | ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ | ΒΕΡΟΛΙΝΟ | ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ | ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ | ΝΤΥΣΕΛΝΤΡΟΦ | ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ | ΓΕΝΕΥΗ | ΑΝΟΒΕΡΟ | ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ | ΚΙΕΒΟ | ΛΑΡΝΑΚΑ | ΛΟΝΔΙΝΟ " ΜΑΔΡΙΤΗ | ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ | ΜΙΛΑΝΟ | ΜΟΣΧΑ | ΜΟΝΑΧΟ | ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ | ΠΑΦΟΣ (ΑΠΟ 01/04) | ΠΑΡΙΣΙ | ΠΡΑΓΑ | ΡΩΜΗ | ΣΟΦΙΑ | ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ | ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ | ΤΙΦΛΙΔΑ | ΤΕΛ ΑΒΙΒ | ΤΙΡΑΝΑ | ΒΙΕΝΝΗ | ΒΑΡΣΟΒΙΑ |

Περισσότερες επιλογές περισσότεροι προορισμοί ακόμα πιο φθηνές τιμές για αεροπορικά εισιτήρια.

Διαβάστε περισσότερα

Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια με Lufthansa για Β. Αμερική σε ασυναγώνιστες τιμές τώρα απο το αεροπορικαεισιτηρια.gr

Κάνε κράτηση τώρα για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από την Lufthansa Airlines

 

Διαβάστε περισσότερα

Με πτήσεις απο Θεσσαλονίκη θα ικανοποιηθούν τα αιτήματα και των δύο αεροπορικών εταιρειών για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Κωνσταντινούπολη...
Το θέμα της δρομολόγησης νέων πτήσεων που θα συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με την Κωνσταντινούπολη, απασχόλησε τους εκπροσώπους των Υπηρεσιών Πολιτικής Αεροπορίας Ελλάδας και Τουρκίας, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.
Οι σχετικές αποφάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν ως το τέλος Ιανουαρίου και οι γνωρίζοντες θέλουν να πιστεύουν πως θα ικανοποιηθούν τα αιτήματα και των δύο εταιρειών, δηλαδή της Aegean, που θέλει να δρομολογήσει πτήση από Θεσσαλονίκη προς Κωνσταντινούπολη αλλά και της Turkish που θέλει να βάλει στο συγκεκριμένο προορισμό και δεύτερη ημερήσια πτήση.

Οι Τουρκικές Αερογραμμές που έχουν υιοθετήσει πολύ δυναμικές προωθητικές ενέργειες για την προβολή της Θεσσαλονίκης σαν προορισμό city break αλλά και σαν transit σημείο για τις μετακινήσεις στο διεθνές δίκτυό της, είχαν αιτηθεί την έγκριση της δρομολόγησης δεύτερης πτήσης αλλά το αίτημά τους απορρίφθηκε από την ΥΠΑ.
Ακολούθησαν αντιδράσεις από πλευράς των τοπικών φορέων του τουρισμού, ενώ δημοσιοποιήθηκε και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Aegean, επειδή δεν της δίνονται χρονοθυρίδες στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, με το πρόσχημα του κορεσμού των χώρων, όταν αντίθετα, κάθε χρόνο η «Turkish» μεγαλώνει κατά 15%, όπως είχε δηλώσει ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης.

Εάν από πλευράς ΥΠΑ, Ελλάδας και Τουρκίας, βρεθεί λύση στο πρόβλημα, τότε η Θεσσαλονίκη και οι τουριστικές επιχειρήσεις της βόρειας Ελλάδας πρόκειται να ωφεληθούν σημαντικά καθώς με τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί την τελευταία διετία, σε επιχειρηματικό αλλά και αυτοδιοικητικό επίπεδο, η Θεσσαλονίκη τείνει να αναδειχθεί σε προορισμό τους Τούρκους city breakers, αλλά και για όσους θα επέλεγαν βορειοελλαδικούς προορισμούς για θερινές διακοπές ή και για περιηγητικές επισκέψεις.

Εάν δοθεί το ok στην Turkish, εκτιμάται πως θα δρομολογήσει τη δεύτερη πτήση γύρω στο Μάρτιο, όταν ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να έχει ενταχθεί στο πτητικό πρόγραμμα πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Πηγή: voria.gr από Άννα Καρολίδου

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

Φθηνα αεροπορικα εισιτηρια με την Lufthansa για Ατλάντα και Σικάγο.
Για κρατήσεις εισιτηρίων έως 24 Οκτωβρίου 2013, εκμεταλλευτείτε τις χαμηλότερες τιμές για αεροπορικα εισιτήρια και πετάξτε προς τις δύο αυτές πόλεις των Η.Π.Α

 

Βρες εδώ τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Διαβάστε περισσότερα

Αεροπορικα εισιτηρια για Μεξικό.

Το Μεξικό προσφέρει μοναδικές εικόνες τοπίων γεμάτων χρώματα και εξωτική ατμόσφαιρα.
Κλείστε το ταξίδι σας προς Μεξικό σίτι και Κανκούν σε Economy και Business Class έως 23 Οκτωβρίου, σε πτήσεις έως 15 Απριλίου !

Βρες εδώ τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Διαβάστε περισσότερα

Αεροπορικά Εισιτήρια με την Tarom.

Φθινοπωρινή προσφορά για Βουκουρέστι με 100,00 Euro σύνολο μαζί με τους φόρους για αεροπορικά εισιτήρια μετ'επιστροφής. Κλείστε τώρα τις φθηνότερες θέσεις και επωφεληθείτε τις χαμηλότερες τιμές τις αγοράς.

Βρες εδώ τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Διαβάστε περισσότερα

Αεροπορικά εισιτήρια Alitalia. Ταξιδέψτε με την Alitalia σε ελκυστικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς με φθηνές πτήσεις.

Οι τιμές των παραδειγμάτων είναι διαθέσιμες για ταξίδια από τον Νοέμβριο 2013 και δεν ισχύουν για την περίοδο:
19 Δεκεμβρίου 2013 - 06 Ιανουαρίου 2014
17 - 22 Απριλίου 2014
30 Απριλίου - 05 Μαϊου 2014
01 Ιουλίου - 31 Αυγούστου 2014.
Οι πτήσεις πραγματοποιούνται μέσω Ρώμης. Προσφορές εισιτηρίων Alitalia.

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από την Alitalia.

Διαβάστε περισσότερα

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια... τα ιταλικά όνειρα ξεκινούν με την Alitalia!

Ταξιδέψτε στην Ιταλία με τις προσφορές της Alitalia και απολαύστε την ιταλική τέχνη και κουλτούρα, την ιταλική γαστρονομία, την μοναδική ιταλική μόδα και το ιταλικό στυλ. Δείτε στη συνέχεια παραδείγματα τιμών για κάποιους από τους υπέροχους ιταλικούς προορισμούς που πετάει η Alitalia. Οι τιμές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν φόρους, τέλη και επίναυλο καυσίμων.

Οι τιμές των παραδειγμάτων είναι διαθέσιμες από τον Νοέμβριο 2013. Οι πτήσεις Αθήνα - Ρώμη είναι απευθείας.

Κλείστε τώρα Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς Ιταλία.

 

Διαβάστε περισσότερα

Αεροπορικά εισιτήρια από Ελλάδα στις φθηνότερες τιμές. Κάνε αγορά αεροπορικού εισιτηρίου online με ή και χωρίς πιστωτική κάρτα από Ελλάδα και ταξίδεψε με ένα κλικ. Στο αεροπορικαεισιτηρια.gr θα βρεις τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια από Ελλάδα. Όλες οι αεροπορικές εταιρείες και οι πιο φθηνές πτήσεις από Ελλάδα είναι διαθέσιμες στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Διαβάστε περισσότερα

Φθηνά ταξίδια από Ελλάδα. Τώρα μπορείτε να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια από Ελλάδα στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Το αεροπορικαεισιτηρια.gr σας δίνει την δυνατότητα να βρείτε τα κατάλληλα αεροπορικά εισιτήρια από Ελλάδα βάση των δικών σας προτεραιοτήτων. Επιλέξτε φθηνές πτήσεις από Ελλάδα ανάλογα με την ώρα που θέλετε να ταξιδέψετε, την αεροπορική εταιρία που επιθυμείτε και το κόστος που θέλετε να δαπανήσετε.

Διαβάστε περισσότερα

Αεροπορικά εισιτήρια για Ελλάδα γρήγορα και απλά. Δες από κοντά τα αξιοθέατα της πόλης, γνώρισε τον πολιτισμό της και απόδρασε από την καθημερινότητα. Κάθε ταξίδι και μία νέα εμπειρία, βρές τώρα τις πιο φθηνές πτήσεις για Ελλάδα, ετοίμασε τις αποσκευεύς και ζήσε από κοντά την κάθε στιγμή. Στο αεροπορικαεισιτηρια.gr θα βρεις τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ελλάδα, θα δεις τις πιο φθηνές πτήσεις και θα ταξιδέψεις με ενα κλικ!

Διαβάστε περισσότερα

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ελλάδα. Κλείσε τώρα από το αεροπορικαεισιτηρια.gr φθηνές πτήσεις για Ελλάδα γρήγορα και οικονομικά. Όλες οι πτήσεις για Ελλάδα εμφανίζονται ανάλογα με την διαθεσιμότητα των θέσεων στην εκάστοτε πτήση και επιπλέον έχετε την δυνατότητα να βρείτε την φθηνότερη τιμή για τα αεροπορικά εισιτήρια για Ελλάδα 3 μέρες πριν και 3 μέρες μετά απο τις ημερομηνίες που επιλέξατε.

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια για Ελλάδα. Κάνε το ταξίδι της επιλογής σου για Ελλάδα, για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Το αεροπορικαεισιτηρια.gr για όποιον λόγο και να ταξιδεύεις θα βρείς φθηνές πτήσεις για Ελλάδα. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας στο αεροδρόμιο και να πετάξεις για Ελλάδα με τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια που βρήκες από το αεροπορικαεισιτηρια.gr

Διαβάστε περισσότερα

Φθηνές πτήσεις για Ελλάδα. Συμπλήρωσε το αεροδρόμιο αναχώρησης και άφιξης, τις ημερομηνίες, κάνε αναζήτηση και δες τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ελλάδα. Όλες οι αεροπορικές εταιρείες και οι πιο φθηνές πτήσεις για Ελλάδαείναι διαθέσιμες στα αποτελέσματα αναζήτησης. Αγόρασε νωρίς τα αεροπορικά εισιτήρια για Ελλάδα και βρες τις φθηνότερες πτήσεις και τιμές!

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα

Συντεταγμένες: 38°18′04″N 23°44′28″E

Η Ελλάδα ή Ελλάς (πολυτονικά: Ἑλλάς, επίσημα: Ελληνική Δημοκρατία), είναι χώρα της Νοτιοανατολικής Ευρώπη, στο νοτιότερο άκρο της Βαλκανικής χερσονήσου, στην Ανατολική Μεσόγειο. Πρωτεύουσα της Ελλάδας και μεγαλύτερη πόλη είναι η Αθήνα.

Συνορεύει στα βορειοδυτικά με την Αλβανία, στα βόρεια με τη Βουλγαρία και την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (Π.Γ.Δ.Μ.) και στα βορειοανατολικά με την Τουρκία. Βρέχεται στα ανατολικά από το Αιγαίο Πέλαγος, στα δυτικά από το Ιόνιο και νότια από τη Μεσόγειο Θάλασσα. Η Ελλάδα κατέχει την 11η θέση στις χώρες με τη μεγαλύτερη ακτογραμμή στα 13.676 χιλιόμετρα καθώς έχει πολλά νησιά (περίπου 2.500, εκ των οποίων τα 165 κατοικούνται), συμπεριλαμβανομένων της Κρήτης, των Δωδεκανήσων, των Κυκλάδων, των Επτανήσων και πολλών άλλων. Το ψηλότερο βουνό είναι ο Όλυμπος και ο μεγαλύτερος σε μήκος ποταμός ο Αλιάκμονας.

Έχει μακρά και πλούσια ιστορία κατά την οποία άσκησε μεγάλη πολιτισμική επίδραση σε τρεις ηπείρους. Σε αυτή γεννήθηκε η δημοκρατία και η φιλοσοφία. Ακόμα η Ελλάδα είναι ο τόπος γέννησης των Ολυμπιακών Αγώνων, του δράματος, της τραγωδίας και της κωμωδίας.

Η Ελλάδα έγινε ανεξάρτητο κράτος το 1830, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (τότε Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων) από το 1981, της Ευρωζώνης από το 2001, του ΝΑΤΟ από το 1952 και είναι ιδρυτικό μέλος του ΟΗΕ (1945). Είναι μια ανεπτυγμένη χώρα με υψηλό κατά κεφαλήν εισόδημα και πολύ υψηλό δείκτη ανθρώπινης ανάπτυξης. Κατατάσσεται ως η 21η καλύτερη χώρα σε επίπεδο ποιότητας ζωής στον κόσμο για το 2010.

Πόλεις